Blog

5 tips om de Kerst in huis te halen

Versier je huis met warmte en traditie door de kerstkransen aan de voordeur op te hangen, waardoor bezoekers hartelijk worden begroet. De kerstboom is het centrale punt van je decoratie – versier hem met glinsterende lichtjes en kleurrijke ornamenten die de warmte en vreugde van het seizoen weerspiegelen.

Read More »

Planten in je huis

Planten voegen niet alleen een vleugje groen toe aan je leefruimte, maar ze brengen ook een vleugje frisheid en levendigheid. Of je nu een urban jungle hebt of een paar succulenten op de vensterbank, planten hebben het vermogen om een ontspannen, huiselijke sfeer te creëren. Ze zuiveren de lucht, verminderen stress en bevorderen een gevoel van welzijn. Dus waar wacht je nog op?

Read More »

Binnenkijken bij familie van Dijk

Iedereen droomt van een huis dat niet alleen mooi is, maar ook warm en gezellig aanvoelt. Dat was precies waar de familie van Dijk naar verlangde. Hun huis, hoewel prachtig, voelde niet helemaal als een warm thuis. Ze wilden graag wat kleur toevoegen aan hun interieur, maar hadden geen idee waar te beginnen. Dit is waar ons verhaal begint, het verhaal van Loft Story en de familie van Dijk.

Read More »

Contact gegevens

Gevestigd in: Genemuiden (OV)
Bel: 06 51 78 59 76
Mail: info@loftstory.nl
Instagram: @loftstory.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: Geopend op afspraak
Donderdag: Geopend op afspraak
Vrijdag: Geopend op afspraak
Zaterdag, zondag en feestdagen: Gesloten